vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voleibaliștii craioveni vor să se răzbune la Galați

Campionii României au suferit trei înfrângeri în play-off, iar una dintre ele pe teren propriu contra Arcadei Galați, echipă ce trage și ea pentru campionat în acest sezon. Acel eșec cu 3-2 la Craiova nu a picat deloc bine pentru formația din Bănie, care în momentul actual are de recuperat ceva teren pentru a mai putea spera la un nou titlu. Succesul cu 3-0 din etapa precedentă, cu CSM București, a mai reparat moralul craiovenilor, precum și situația din clasament datorită conjuncturii rezultatelor.

SCM U Craiova stă la patru puncte de liderul Volei Municipal Zalău și la trei de ocupanta locului secund, Arcada Galați. Cu o victorie de trei puncte în partida de azi de la Galați, ce va avea loc de la ora 18.00, formația craioveană va egala echipa de la malul Dunării în ierarhie, urcând chiar în locul ei pe poziția secundă datorită setaverajului mai bun. Dacă va consemna un nou eșec, echipei lui Dan Pascu îi va fi aproape imposibil să mai ocupe primul loc, dar își va continua bătălia pentru podium.

În acest sezon, Craiova a învins o singură dată Arcada Galați, pe teren propriu, cu 3-0, în stagiunea regulată, și a pierdut celelalte două confruntări, cu 3-2 și 3-1. Altfel, echipa feminină de volei a SCM U Craiova se va întâlni astăzi cu Unic LPS Piatra Neamț, în Sala Ion Constantinescu din Craiova, de la ora 15.00.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica