vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

BASCHET (M) / Totul pentru calificarea în play-off

De o singură victorie mai are nevoie SCM U Craiova pentru a-și îndeplini obiectivul, acela de a intra în play-off, iar totodată să salveze parțial acest sezon compromis. Meciul decisiv pentru baschetbaliștii craioveni are loc astăzi, de la ora 19.45, în Sala Polivalentă din Craiova, contra lui Phoenix Galați.

“Mă bucur enorm că am ajuns în punctul de a juca finala pentru calificarea în play-off. Cred că toţi fanii se bucură că putem să ajungem în play-off dacă învingem pe Phoenix Galaţi. Ştim cu toţii cât am suferit şi am muncit să îndreptăm această corabie, care a avut mai multe suişuri şi coborâşuri. Suntem într-o ascensiune de formă. În ultima perioadă am avut rezultate bune. Am ajuns în acest moment pe care ni-l doream, să ne decidem singuri soarta. Îndemn încă o dată suflarea baschetbalistică din Craiova să vină mâine (n.r. azi) seară la sală, pentru că va fi o partidă care va rămâne în istoria baschetului şi a Craiovei. Sper ca sala să fie plină şi să oferim un spectacol la înălţime”, a declarat jucătorul lui SCM U Craiova, Cătălin Burlacu, în cadrul conferinței de presă de marți.

“Mâine (n.r. azi) va fi un meci foarte important pentru noi şi sper să avem fanii alături în încearcarea de a ne califica în play-off ”, a spus și Jamar Abrams.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Echipa craioveană s-a impus în fața gălățenilor de două ori în acest sezon, prima dată în timpul stagiunii regulate, cu 80-69 la Craiova, apoi în turul acestei faze, la Galați, cu 86-84. Acum, SCM U Craiova reîntâlnește Phoenix Galați într-o finală pentru play-off, în care singura variantă pentru formația olteană este victoria.

“Ne aşteaptă o partidă care poate salva acest sezon. De acest meci depinde calificarea noastră în play-off şi mă bucur că nu depindem de rezultatele altor echipe. Sper ca fanii să vină în număr cât mai mare şi să facă o atmosferă de vis, cum numai la Craiova se poate”, a afirmat și tehnicianul echipei craiovene, Vladimir Vuksanovic.

Politica