joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Stoican: „Urmează alte finale pentru noi”

După ce, la Chiajna, a pus capăt seriei de 11 partide fără victorie în Liga I, CS Pandurii Târgu Jiu speră să lege victoriile, la Târgu Mureș.

Neînvinsă în play-out, unde a adunat 5 puncte în 3 etape, echipa lui Flavius Stoican va întâlni astăzi, de la ora 18, ultima clasată ASA Târgu Mureș. „Suntem neînvinşi în play-out. Sper şi cred că vom merge pe aceeaşi linie. Am obținut o victorie mare cu Chiajna, chiar dacă n-a fost un joc spectaculos. A fost un meci de uzură, de sacrificiu. Am văzut jucători cu capul spart, cu crampe, dar am luat trei puncte. Sunt trei puncte foarte mari, foarte importante pentru moralul jucătorilor. Am aşteptat acest moment, a venit, este victoria băieţilor şi de asta îi felicit. Ne bucurăm de această victorie, dar mai urmează alte finale din care trebuie să ieşim cu capul sus. Ne-am pregătit bine, am devenit mai puternici, putem să realizăm minunea. Avem trei meciuri la rând în care nu am pierdut, două remize cu echipe bune, Voluntari şi Iaşi, iar acum victorie pe terenul unei contracandidate la evitarea retrogradării. Ne dorim să menţinem acelaşi ritm, iar de la următorul joc vreau punct sau puncte”, a spus antrenorul Pandurilor, Flavius Stoican.

După victoria de la Chiajna, echipa sa n-a mai revenit la Târgu Jiu, ci a rămas în Ilfov și s-a pregătit pe terenul din Corbeanca, iar luni a plecat spre Târgu Mureș cu gândul să mai facă un pas în lupta pentru evitarea retrogradării. „Chiar ne putem salva, însă nu va fi deloc uşor. Vreau să ne salvăm, iar asta va fi cea mai mare bucurie. Lumea ne vede în continuare drept principali favoriţi la retrogradare, chiar dacă am făcut cinci puncte din nouă în play-out. Aşa cum ne aşteptăm, e o luptă strânsă. Important este că am trecut deasupra liniei şi am luat o gură de oxigen. Trebuie să fim realişti, să rămânem cu picioarele pe pământ şi modeşti. Dacă vom avea atitudine putem realiza minunea. Avem şanse pentru că băieţii muncesc, au atitudine şi depun efort până la epuizare”, a conchis tehnicianul gorjenilor. Victoria cu Concordia a fost prima pentru antrenorul Flavius Stoican pe banca Pandurilor, după ce în precedentele 7 jocuri se putea lăuda doar cu 3 remize. Totodată, echipa din Târgu Jiu obținuse precedenta victorie pe 28 noiembrie 2016, scor 1-0 în deplasarea de la CFR Cluj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica