sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Victorie în ultima prezență pe teren propriu

Întâlnirea cu Corona Brașov de sâmbătă a fost ultima partidă a SCM Craiova pe teren propriu în acest sezon, în cele trei etape rămase din Liga Națională feminină de handbal, echipa craioveană va evolua de două ori în deplasare și o dată va sta, în penultima etapă. Handbalistele pregătite de Bogdan Burcea s-au impus categoric în fața formației de sub Tâmpa, cu 28-22, după ce la pauză tot formația din Bănie s-a aflat în avantaj, 15-13. Chiar dacă au obținut cele trei puncte, jucătoarele craiovene nu și-au mulțumit pe deplin antrenorul, care a criticat jocul echipei sale la finalul întâlnirii cu Corona.

„Au jucat foarte relaxate, iar apărarea şi atacul au fost sub aşteptări, dar important este rezultatul. Ne aşteaptă două meciuri grele în deplasare împotriva unor echipe în faţa cărora am pierdut puncte în tur”, a declarat Burcea.

Etapa viitoare fetele din Bănie se vor deplasa la U Cluj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Jucătoarele își doresc victorii la rând, în final de campionat

Cristina Zamfir și Valentina Ardean Elisei au spus după meciul cu Brașov că se bucură de victoria obținută și vor ca în ultimele două partide ale sezonului să câștige pentru a-și îndeplini obiectivul.

„Mă bucur mult pentru această victorie. Am făcut un meci bun, am muncit mult, am alergat 60 de minute şi mă bucur că am reuşit o victorie la ultimul meci pe teren propriu, în faţa suporterilor noştri, care au fost minunaţi pe tot parcursul sezonului. Îmi doresc să câştigăm ultimele două partide din deplasare şi să aducem o medalie la Craiova”, a spus Zamfir.

„Mă bucur că am câştigat şi acest meci. Ne dorim să fim sănătoase şi să ne îndeplinim obiectivul. Întodeauna un sportiv îşi doreşte să ajungă cât mai sus, dar o luăm pas cu pas. În primul rând trebuie să câştigăm la Cluj”, a afirmat și Elisei.

S.C.M. CRAIOVA – CORONA BRAŞOV 28-22 (15-13)

S.C.M. CRAIOVA:  Dumanska, Paşca, Stanciu –   Zamfir (11 g.), Nikolic (5 g.), Apipie (4 g.), Şelaru (2 g.), Landre (2 g.), Trifunovic (1 g.), Băbeanu (1 g.), Elisei (1 g.), Burlachenko (1 g.), Zaremba, Andrei, Ianăşi.

Politica