joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM U Craiova n-a trecut de Zalău

 

Campioana României la volei și-a diminuat șansele la titlu în acest an în urma eșecului suferit, miercuri, în deplasarea de la ACS Volei Municipal Zalău. Actualul lider al play-off-ului s-a impus în fața echipei craiovene cu 3-1, după un meci strâns, mai ales în primul set care s-a întins până la scorul de 31-29 în favoarea gazdelor. Zalăul a reușit să câștige și actul secund, cu 25-20, dar SCM U Craiova a arătat apoi semne de revenire în setul trei, pe care l-a adjudecat cu 25-21. În al patrulea, parțial însă, oltenii au cedat din nou, cu 26-24, dar în acest set echipa craioveană a suferit de o decizie suspectă a arbitrilor care, la scorul de 24-23 în favoarea oaspeților, au dat un punct Zalăului ce ar fi fost de fapt trimis în out de echipa gazdă. Meciul a continuat însă spre o victorie a liderului, care s-a distanțat astfel la șapte puncte de Craiova. Formația olteană a căzut pe locul trei după acest eșec, fiind depășită de Arcada Galați care s-a impus pe terenul Stelei București. În următoarea etapă, SCM U Craiova va evolua pe teren propriu, sâmbătă, contra lui CSM București. Partida este programată de la ora 18.00 în Sala Polivalentă din Craiova.

Dan Pascu: “A fost o viciere de rezultat!”

Antrenorul campioanei en titre, Dan Pascu, consideră că acea decizie a brigăzii de arbitri a influențat mult rezultatul partidei. „Am avut foarte multe oscilaţii în joc şi, din păcate, nu am gestionat aşa cum trebuie finalurile de joc. Au fost şi situaţii în care jucătorii nu au respectat tactica şi a fost şi acea minge din finalul setului patru când la 24-23 am avut minge câştigată şi nu s-a dat. Consider că este viciere de rezultat!”, a declarat Pascu. Tehnicianul Craiovei susține că echipa luptă în continuare pentru un loc cât mai sus în clasament și apelează la ajutorul publicului pentru meciul de sâmbătă, cu CSM București. “Noi ne urmăm cursa noastră pentru un loc cât mai bun pe podium și deja ne gândim la meciul de sâmbătă. Îi așteptăm pe iubitorii de sport din Craiova să vină să ne susțină pentru a obține cele trei  puncte foarte importante în obținerea obiectivului pe care ni l-am propus”, a mai spus antrenorul formației din Bănie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Voleibalistele au spart gheața în play-out

Echipa feminină de volei a SCM U Craiova a înregistrat prima victorie din play-out în etapa intermediară de miercuri. Voleibalistele clubului craiovean au învins CSU Galați cu scorul de 3-2 (19-25, 25-20, 25-21, 20-25, 15-13) și astfel au obținut cea de-a doua victorie din întreg sezonul. Chiar dacă a câștigat împotriva celeilalte codașe din clasament, echipa craioveană stă tot pe ultimul loc, cu cinci puncte, dar s-a apropiat la un singur punct de Galați. Sâmbătă, craiovencele se vor deplasa la Medicina Târgu Mureș.

sursăfoto: voleizalau.ro

 

Politica