vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doljeni cercetaţi pentru furt din locuință

Polițiștii Secției 2 Rurală Breasta au fost sesizați cu privire la faptul că, în perioada 13.02.2017-12.03.2017, persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri din locuința lui B.DUMITRU, pe care o deține în comuna Gogoșu, sat Ștefănel.
În urma activităților specifice desfășurate de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Breasta, a fost identificat autorul furtului în persoana lui F.MARIAN, 22 de ani, din comuna Cernătești, Dolj.
Astfel, în baza probatoriului administrat de polițiști în cauză, a fost obținut un mandat de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Craiova, care a fost executat în cursul zilei de ieri, cu sprijinul lucrătorilor Postului de Poliție Cernătești, ocazie cu care, la domiciliul suspectului, au fost identificate și ridicate toate bunurile sesizate ca fiind sustrase.
Față de autor în vârstă de 22 de ani a fost dispusă continuarea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând ca la definitivarea cercetărilor dosarul să fie înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunerea legală.

Tot în cursul zilei de ieri, în urma activităților desfășurate de polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni într-o cauză privind sustragerea mai multor bunuri din locuința părții vătămate, B.AUREL, au fost identificați și conduși pentru audieri mai mulți tineri.
Mai exact, polițiștii i-au depistat pe V.IOAN, 21 ani, A.COSMIN, 29 ani și B.A., de 17 ani, toți din comuna Bratovoești, sat Bădoși, județul Dolj.
Din investigațiile polițiștilor a rezultat faptul că, în perioada 06.03-15.03.2017, cei trei au sustras, în noaptea de 12/13.03.2017, mai multe bunuri pe care lr-au ascuns la o stână părăsită, situată în extravilanul localității Bădoși.
Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate și restituite persoanei vătămate, iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru furt calificat, urmând ca la definitivarea acestora să se propună soluție corespunzătoare prin unitatea de parchet.

 

·       

Politica