marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina: Autoturismul furat din faţa porţii, găsit pe un câmp lângă Curtişoara

Autoturismul Renault Fluence furat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, din faţa casei proprietarilor din Slatina, furtul fiind filmat de camerele de supraveghere, a fost găsit, marţi, pe un câmp din apropierea satului Dobrotinet, comuna Curtişoara.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul şef Claudia Radu, a declarat pentru Jurnalul Olteniei că autoturismul a fost găsit pe un câmp, în apropierea satului Dobrotinet, comuna Curtişoara, poliţiştii efectuând în continuare cercetări pentru a-i identifica pe cei care au furat maşina.

Trei tineri au fost surprinşi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de camerele de supraveghere ale unor vecini ai proprietarilor, în timp ce fură un autoturism, pe strada Livezi din Slatina, şi pleacă nestingheriţi la volanul acestuia. Poliţiştii încearcă să-i identifice pe hoţi, între timp solicitând punerea în urmărire naţională a maşinii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Păgubită a fost familia medicului pneumolog Cristina Iordache, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, care a povestit cum s-a trezit, duminică dimineaţa, că autoturismul Renault Fluence, în valoare de 50 de mii de lei, dispăruse din faţa porţii, unde fusese parcat cu o seară înainte. „Norocul” hoţilor a fost că aceştia au găsit cheia autoturismului furat, în torpedoul unui alt autoturism al familiei, parcat în apropiere. Întregul furt a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui vecin al familiei Iordache. „Noi aveam două maşini – acest Renault, de un an de zile, şi un Cielo, de 20 de ani, parcate unul în spatele celuilalt, în faţa porţii, pe strada Livezi. Pe camerele de supraveghere ale unor vecini, se văd cum au forţa portierele la încă două maşini, nereuşind să le deschidă. Au forţat uşile de la Cielo, au deschis-o pe cea din dreapta, şi au deschis şi torpedoul. În torpedo, soţul meu uitase cheia de la Renault. Au luat cheia şi au plecat cu maşina. Se pot vedea tot pe cameră, pe o altă străduţă, cum conduc nestingheriţi”, a explicat ea.

Politica