vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Popescu junior iese și el la rampă

În data de 21 martie anul curent, o delegație a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți a participat la cea de-a patra ediție a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială ce s-a desfășurat la Ateneul Român în prezența a numeroase personalități din mediul instituțional și neguvernamental din întreaga țară și a avut-o ca anfitrion pe Andreea Marin. 

La eveniment au participat reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale şi neguvernamentale,  asistenţi sociali şi susţinători ai asistenţei sociale din România. Gala, organizată de către Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România, celebrează Ziua Mondială a Asistenţei Sociale şi recompensează performanţa şi excelenţa celor care şi-au adus contribuţia la dezvoltarea asistenţei sociale şi la promovarea profesiei de asistent social.

Festivitatea a inclus spectacolul de neuitat oferit de Ion Caramitru, Horațiu Mălăele, Adrian Naidin, Daniel Leș și Holograf.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu acest prilej, directorul executiv al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți, Valentin Popescu, fiul mult mai celebrului Constantin Popescu de la Floricola Orșova, transmite tuturor profesioniștilor din sistemul de asistență socială „La mulți ani” și mult succes în munca pe care o depun.

Politica