joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au furat roți de la autoturisme parcate pe străzile Râmnicului

Doi tineri din orașul Bălcești au furat mai multe roți de la autoturisme parcate pe străzile din Râmnicu Vâlcea. Acum sunt cercetați penal, de poliţişti de investigaţii criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt, furt calificat şi tentativă de furt.

Din investigaţii rezultă faptul că, în perioada 15 – 28 martie a.c., D.B.I., de 21 de ani, din oraşul Bălceşti şi I.D.I., de 22 de ani, din comuna Fârtăţeşti, ar fi sustras mai multe roţi ale unor autoturisme parcate pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, producând un prejudiciu de peste 3.500 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, a exploatării cu operativitate a informaţiilor obţinute şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de cei doi tineri”, arată IPJ Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pentru probarea întregii activităţi infracţionale.

Politica