vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Numărul de programări online pentru înmatriculări, suplimentat

Aplicația de programare online pentru înmatriculări auto a fost din nou modificată, în sensul suplimentării numărului de poziții alocate pentru programări, începând cu data de 3 aprilie 2017, cu câte zece locuri în fiecare zi a săptămânii, pentru „Ghișeul nr.2”, potrivit unui comunicat remis de Prefectura Olt.

Potrivit comunicatului citat, modificarea aplicației va fi operațională începând cu data de 28 martie 2017. Pentru a preîntâmpina orice evenimente nedorite, la rubrica „Informații personale” a fost introdus un nou câmp de completat – „Serie de șasiu” – (număr de identificare).

Instrucțiunile pentru efectuarea unei programări: 1. Se selectează ghișeul; 2. Se alege data dorită; 3. Se alege ora dorită; 4. Acum sunt active câmpurile pentru datele personale, care vor fi completate. Toate câmpurile sunt obligatorii. 5. Se apasă butonul „Trimite”; 6. Se confirmă/anulează programarea apăsând link-ul primit în mesajul trimis la adresa de e-mail din formular.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reprezentanţii Prefecturii mai precizează că persoanele care au făcut programare prin sistemul e-ticketing se vor prezenta în continuare la ghișeele serviciului, la datele pentru care au făcut programările.

Afluxul mare de solicitări de înmatriculare a autoturismelor către Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) a venit după 1 februarie 2017, când a fost scos timbrul de mediu. 2.964 de programări au fost făcute, pe site-ul Prefecturii, de la introducerea aplicaţiei online şi până în prezent.

Politica