joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Municipiul Caracal, buget de 80 milioane lei. Proiectul va fi votat în această săptămână

Bugetul de venituri şi cheltuieli al municipiului Caracal pe anul 2017 va fi votat, de consilierii municipali, în această săptămână, având o valoare de aproximativ 80 milioane lei.

Viceprimarul municipiului Caracal, Octavian Stănescu, a declarat că 10% din buget este destinat demarării de investiţii noi, dar şi cofinanţării investiţiilor făcute cu fonduri europene sau guvernamentale. „Bugetul municipiului Caracal va fi la fel ca cel de anul trecut, în linii mari, undeva la 80 milioane lei. În acest an, pentru investiţii, va fi alocată suma de opt milioane lei. Pe lângă cofinanţarea unor proiecte implementate cu fonduri externe, vom demara şi proiecte noi. În această săptămână, vom aproba şi noi proiectul de buget, după ce acest lucru a fost făcut deja de Consiliul Judeţean Olt”, a afirmat Stănescu.

Acesta a enumerat şi o serie de proiecte pe care municipalitatea din Caracal vrea să le demareze, în acest an. „Printre cele mai importante proiecte de investiţii pe care vrem să le implementăm în acest an se numără reabilitarea sistemului de iluminat public, transformarea Şcolii Nr. 4 în cămin de bătrâni, întreţinere şi reabilitare străzi interioare, printr-un acord-cadru, reabilitarea Teatrului de Vară, extinderea Pieţei Municipale Caracal”, a mai spus Octavian Stănescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica