sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Paznicii, controlați de polițiștii vâlceni

Un număr de 36 de unități asigurate cu pază umană proprie sau prin societăți specializate cu paza, au fost verificate de poliţiştii Compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul Poliţiei Municipiului Rm. Vâlcea, în baza unui plan de măsuri privind desfăşurarea de activităţi preventive şi de combatere a infracţiunilor contra patrimoniului a agenţilor economici de pe raza municipiului Rm. Vâlcea.

Acțiunea a avut loc în data de 25 martie a.c., între orele 0.00 – 6.00, în baza Legii nr.333/2003 privind paza obiectelor, bunurilor şi valorilor și a avut ca scop verificarea modului de executare a serviciului de către agenţii de securitate, cunoaşterea sarcinilor din consemnul particular şi a modului de intervenţie în cazul unui incident în obiectivul păzit. Polițiștii au depistat 7 agenţi de securitate care desfăşurau serviciul în mod necorespunzător, fapt pentru care au fost sancţionaţi contravenţional conform prevederilor art. 58 si 59 din Legea nr.333/2003.

De asemenea, la 2 societăţi comerciale nu a fost găsit personal de pază, urmând a se efectua verificări în acest sens şi a se lua măsuri faţă de persoana vinovată. Paznicii verificaţi au fost reinstruiţi cu privire la modul de executare a sarcinilor ce le revin, precum şi cu privire la modul de intervenţie şi sesizare în cazul unui eveniment.  De asemenea, Poliţia municipiului Drăgăşani a desfăşurat și o acţiune în care au fost angrenaţi poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice şi prevenirea evenimentelor rutiere din zona de responsabilitate, în perioada 22.03 – 24.03.2017. Activitatea s-a desfăşurat pe raza municipiului Drăgăşani, fiind controlaţi 12 paznici, verificate 8 unităţi economice, 25 persoane legitimate şi aplicate 28 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 10.170 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica