joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Arhiva Primăriei Dăneasa, evacuată după ce un incendiu a cuprins clădirea în care funcţionează

Arhiva Primăriei Dăneasa a fost evacuată de pompieri după ce un incendiu a cuprins o cameră din acelaşi imobil, în care se afla centrala termică. În clădire funcţionează şi o farmacie, de unde au fost evacuate medicamente şi bunuri.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Dan Nedeloiu, a declarat că de incendiu au fost afectate acoperişul şi camera centralei termice, intervenind pentru stingere pompierii Gărzii Stoeneşti. De asemenea, un echipaj CBRN a ajuns în zonă, care nu a fost nevoie să intervină. Pe lângă lichidarea incendiului, pompierii se ocupă şi de evacuarea arhivei primăriei şi bunurilor şi medicamentelor din farmacie.

„Au ars acoperişul şi camera centralei termice. Nu sunt victime. În clădire funcţionează şi o farmacie şi arhiva primăriei, care nu sunt afectate de incendiu. Însă, concomitent cu acţiunile de lichidare a incendiului se desfăşoară şi acţiuni de evacuare a medicamentelor şi bunurilor din farmacie, dar şi a arhivei primăriei”, a declarat plutonierul major Dan Nedeloiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica