marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ALDE DOLJ: ALDE SUSȚINE MĂSURILE LIBERALE, DE SPRIJIN PENTRU FIRME ȘI CONTRIBUABILI

Marius Cristian Tuță-primar Bucovăț-vicepreședinte ALDE Dolj : ” Sumele blocate de stat nu vor mai depăși datoria contribuabililor către ANAF”

ALDE este mulțumit de faptul că măsurile de tip liberal ale guvernului Grindeanu nu întârzie să apară. ALDE a promis ca va iniția și susține măsuri cu caracter liberal menite să sprijine capitalul românesc, drepturile și libertățile contribuabilului român.

Aceste măsuri vor avea un dublu efect: o mai mare încredere a contribuabililor în buna credință a statului dar și o creștere a gradului de colectare la buget datorată acestei încrederi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Între măsurile ce vor fi luate pâna la 15 aprilie se numără câteva deosebit de importante:

  • Consilierea contribuabililor pentru plata la timp a taxelor și completarea corectă a declarațiilor fiscale;
  • Indrumarea contribuabililor pentru accesarea plății eșalonate a obligațiilor fiscale, în cazul în care nu-și pot plăti la timp taxele și impozitele.(această soluție va permite acordarea unor facilități cum ar fi anularea penalităților de întârziere, în cazul finalizării eșalonării)
  • Flexibilizarea modalității de poprire pe conturi în cazul contribuabililor care sunt executați silit, astfel încât suma blocată să nu depășească datoria către ANAF.

Aceste măsuri fac din cuvintele prevenție, îndrumare, flexibiltate, cuvinte cheie pentru maniera LIBERALĂ în care guvernul PSD-ALDE înțelege să se raporteze la cei care alimentează bugetul din taxele și impozitele lor.

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Politica