joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Severin: Femeie… hoață de telefoane prinsă de poliție

Polițiștii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta- Turnu Severin efectuează cercetări față de o persoană de sex feminin, în vârstă de 53 ani, care ar fi sustras un telefon mobil în timp ce se afla în incinta unei societăţi comerciale.
În urma activităţilor efectuate, la data de 22.03.2017, polițiștii Biroului Investigaţii Criminale au identificat o persoană de sex feminin, în vârstă de 53 ani, din Drobeta-Turnu Severin, bănuită de sustragerea unui telefon mobil.
Aceasta, la data de 14.12.2016, în timp ce se afla în incinta unui centru comercial ar fi sustras un telefon mobil al unei persoane de sex feminin, în vârstă de 28 ani, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 500 lei.
Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit persoanei vătămate.
Pe numele persoanei în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșiri infracțiunii de furt.

Alt hoț… din societate comercială

La data de 22.03.2017, ora 12:15, Poliția Municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată telefonic de către un bărbat, în vârstă de 40 ani, din Drobeta Turnu Severin, agent de pază în cadrul unui compex comercial din municipiu, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a sustras mai multe mărfuri din magazine, încercând să părăsească incinta fără a achita contravaloarea acestora.
La fața locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică al Poliției municipiului Drobeta-Turnu Severin care au identificat un bărbat, în vârstă de 57 ani, din Drobeta-Turnu Severin, asupra acestuia fiind găsite bunurile sustrase, respectiv produse alimentare.
Prejudiciul în valoare 173,28 lei a fost recuperat și restituit unității.
Pe numele persoanei în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica