joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pierd teren în lupta pentru titlu

Voleibaliștii craioveni au parte de un început slab de play-off, cu două înfrângeri consecutive. După eșecul din prima etapă, de pe teren propriu cu Arcada Galați, a urmat un nou insucces pentru echipa antrenată de Dan Pascu, miercuri seara, în runda a doua. SCM U Craiova a făcut un pas greșit și în deplasarea de la Tricolorul Ploiești, meci în care a fost întrecută cu scorul de 3-2 de către ploieșteni. Partida s-a dovedit mai grea decât era de așteptat pentru campionii României, care au înfruntat la Ploiești o echipă motivată și determinată să obțină o victorie.

Din primul set se anunța o misiune dificilă pentru craioveni, care au reușit să închidă actul abia cu 26-24. Următorul parțial a fost adjudecat de gazde cu 25-19, însă formația lui Pascu a revenit în avantaj în setul trei, pe care l-a câștigat cu 25-22. Era 2-1 pentru SCM U Craiova, dar ploieștenii nu au lăsat așa de ușor punctele din mână pe teren propriu și au izbutit egalarea în al patrulea parțial, impunându-se cu 25-21, astfel au trimis meciul în decisiv. Voleibaliștii craioveni au cedat din nou, cu 17-15, alegându-se cu un singur punct din confruntarea de la Ploiești. În urma acestui eșec, formația campioană a fost egalată în ierarhie de Arcada Galați, aflându-se în continuare pe locul trei în play-off, cu 54 de puncte, datorită setaverajului superior.

Volei Municipal Zalău a urcat pe prima poziție în clasament prin victoria în fața Stelei București, cu 3-2. Din cauza rezultatelor negative din startul play-off-ului, SCM U Craiova a pierdut teren în fața contracandidatelor la titlu, stând la patru puncte în spatele liderului Zalău. În următoarea etapă, echipa pregătită de Dan Pascu are parte de un meci important în economia câștigării campionatului, întâlnind pe teren propriu Steaua București, echipa de pe locul secund. Partida este programată sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă din Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

SCM U Craiova: Laurenţiu Lică (cpt.), Nikita Stulenkov, Cristian Bartha, Marcel Keller, Marian Bala, Silviu Suson – Mihai Mărieș; au mai jucat Lazar Koprivica, Andrei Georgescu, Bogdan Ene, Filip Todor, Răzvan Olteanu.

Învinse și de SCM Pitești

Așa cum ne-au obișnuit în acest sezon, voleibalistele de la SCM U Craiova o țin din înfrângere în înfrângere. Fetele de la clubul craiovean au pierdut și a doua etapă a play-out-ului, în fața lui SCM Pitești, echipă pe care au întâlnit-o pe teren propriu, miercuri după-amiază. Piteștencele s-au impus cu 3-0 în Bănie, după ce au adjudecat primele două seturi cu același scor, 25-23, iar în actul trei a galopat cu 25-15. Sâmbătă, echipa craioveană se va deplasa la Penicilina Iași, în cadrul etapei cu numărul trei din play-out, meciul urmând să înceapă la ora 14.00.

 

Politica