vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Orșova: Pompierii, chemați la un container de gunoi în flăcări

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al Judeţului Mehedinţi au acţionat, în intervalul 22 – 23 martie a.c., la 13 intervenţii, dintre care: 10 urgenţe medicale şi 3 situaţii de urgenţă.

În data de 22.03.2017 la ora 16:56, Detașamentul de Pompieri Orșova a intervenit cu 6 subofițeri și o autospecială de lucru cu apă și spumă, în municipiul Orșova, str. Grănicerilor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un container de gunoi. Au ars cca. 1,5 mc de gunoi menajer. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de crearea intenționată sau din culpă a condițiilor de a genera incendiul.

Detașamentul de Pompieri Drobeta-Turnu Severin a intervenit cu 6 subofițeri și o autospecială de lucru cu apă și spumă, în localitatea Jidoștița, comuna Breznița-Ocol, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată. Au ars cca. 30 ha de vegetație uscată și mărăciniș. Exista pericol de propagare la pădurea de foioase din apropiere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de crearea intenționată sau din culpă a condițiilor pentru a genera incendiul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La ora 2:55, Stația de Pompieri Vânju Mare a intervenit cu 6 subofițeri și o autospecială de lucru cu apă și spumă, în comuna Pătulele, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o cutie de distribuție de pe un stâlp electric stradal. Au ars o cutie de distribuție și cca. 1 ml cablu electric. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de cablu electric cu izolația deteriorată.

Politica