joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Apel umanitar pentru fiul unui miner!

Sindicatul Liber EMC Roșia a postat, pe Facebook, un apel umanitar pentru ajutorarea fiului unui miner. Este vorba despre un tânăr de 16 ani care și-a rupt piciorul stâng și care, în urma unei operații, s-a infectat cu un microb

Dragi prieteni, Sindicatul Liber EMC Roșia vă roagă să oferiți câteva minute acestui mesaj, în care vă strigă un glas al unui tată disperat. El se numește Florea Gabriel Ionel, din comuna Plopșoru, sat Sărdănești, jud. Gorj, care cu 2 ani în urmă a avut ghinionul ca fiul lui, Florea Ionatan, acum în vârstă de 16 ani, să își rupă piciorul stâng și, în urma operației la Spitalul din Turceni, să se infecteze cu microbul Staphylococcus Aureus. Din păcate, rana rezultată în urma operației nu s-a vindecat nici până în ziua de astăzi, rana supurând încontinuu lichid și bucăți de os, ceea ce face ca osul să nu se vindece. Despre Staphylococcus Aureus, probabil ştiţi că este unul dintre cei mai periculoşi microbi, fiind foarte rezistent la antibiotice şi aproape imposibil de anihilat”, au scris reprezentanții EMC Roșia, pe rețeaua de socializare.

Între 16.000 și 18.000 de euro, necesari pentru tratament

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conform acestora, tratamentul se face în România la Clinica Privată HIPER/ LIVEZENI din Târgu Mureș, care din păcate nu are contract cu casa de asigurări de sănătate din România. Cheltuielile la această clinică ar ajunge undeva în jurul sumei de 16.000-18.000 de euro, perioada tratamentului fiind de cel puțin trei luni.

Familia Florea Ion nu are resursele financiare necesare, nepermițându-și să ducă copilul la tratament, riscând ca în scurt timp acesta să își piardă piciorul. Cu toate că tatăl disperat a vrut să-și doneze un rinichi pentru a salva copilul, acest lucru nu a fost posibil din cauza problemelor medicale avute de acesta. Noi, toți, putem ajuta această familie, să meargă cu copilul la tratament și să devină un copil normal, ca înainte de accident”, au mai transmis reprezentanții Sindicatului Liber EMC Roșia pe Facebook.

Conturile deschise pe numele Florea Gabriel Ionel sunt:

RON: IBAN RO12INGB0000999906698448, deschis la ING Bank. Titular de cont este tatăl, Florea Gabriel Ionel.

EUR: IBAN RO43INGB0000999906638817, Cod SWIFT: INGBROBU, Cod BIC; 606410008, deschis la ING Bank N.V Sucursala București. Titular de cont este tatăl, Florea Gabriel Ionel.

Telefon de contact: 0763.655.990 – Florea Ionel.

Politica