vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rezultate oscilante pentru republicanii severineni

 

Etapă chinuitoare pentru juniorii republicani B ai celor două cluburi severinene. Dacă CSS Drobeta a cedat la scor în fața liderului Seriei a X-a, ACS Luceafărul Drobeta s-a chinuit până în ultimul minut să câștige jocul cu ultima clasată. Finalul săptămânii consemnează derby-ul local.

Învingătoare în meciul tur în deplasarea avută la CSM Dacia Orăștie, scor 4-0, juniorii de la Luceafărul Drobeta porneau pe stadionul de la Șimian ca favoriți în fața ultimei clasate. Pe teren, oaspeții le-au dat mari bătăi de cap, au condus cu 2-0, însă severinenii pregătiți de Mișu Vintilă și-au trecut în cont, in extremis, cele trei puncte datorită reușitelor lui Pătrașcu, Borugă și Schinteie.

,,A fost o primă repriză de coșmar, în care apărarea noastră a greșit inadmisibil și în numai cinci minute am primit două goluri, cel puțin ciudate, iar apoi am intrat în jocul adversarului care s-a apărat pe două linii. A doua repriză a fost diametral opusă, iar cu excepția ratărilor imense băieții au prestat un joc bun, au demonstrat că își doresc victoria și, în final au obținut-o. Sperăm ca etapa viitoare să prestăm un joc consistent de la început și să îl menținem până la final pentru a obține trei puncte care ne-ar distanța de următoarea clasată”, a precizat managerul Alex Sitaru de la Luceafărul Drobeta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

ACS Luceafărul Drobeta a evoluat în formula: Mișu – Bîcleșanu, Pătrașcu, Curea, Harcău – Bosoancă, Dăesu, Moescu, Mohora, Habet – Dobroiu. Au mai intrat: Schinteie, Borugă și Rădulescu.

Fără punct în fața liderului

A doua deplasare consecutivă nu a mai fost de bun augur pentru fotbaliștii de la CSS Drobeta. După ce etapa precedentă se impuseseră cu 5-0 în fața Orăștiei, de data aceasta au fost învinși ei la o diferență de cinci goluri. Liderul ACS Viitorul Argeș Alexandru Duminică i-a învins cu 7-2, golurile severinenilor fiind marcate de Țurai și Burcu.

,,A fost un joc pe care trebuie să îl uităm repede. Am fost surclasați din punct de vedere fizic, adversarul având toți jucătorii născuți în 2000, iar noi patru jucători cu doi ani mai mici. Cu toate acestea, nimic nu scuză diferența mare de scor. Acum ne gândim doar la mini-derby-ul de sâmbătă cu Luceafărul pe care trebuie să îl câștigăm”, a declarat antrenorul Mihai Calițoiu.

CSS Drobeta a utilizat jucătorii: Băicuș (Răceanu) – C. Rupa (A. Ilie), Popa, Gîdea, Birovescu – Cerbu, Albușel (Toader) – C. Țurai, Mogoș (I.Rupa), Amzulescu (Burcu) – Dănoiu.

La finele săptămâni, pe 25 martie, de la ora 14, se va disputa pe stadionul Termo jocul dinte CSS Drobeta-ACS Luceafărul Drobeta. În tur s-a impus, la limită, 1-0, echipa CSS-ului.

 

Politica