joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Peste 3.000 de lei, strânși la concertul „Asfaltul nu iartă!”

Concertul caritabil găzduit vineri seara de Casa Studenților, născut la ideea câtorva tineri craioveni pentru victimele accidentului de mașină din 10 martie, de pe Valea Oltului, a reușit să strângă zeci de persoane care au venit să doneze.

Peste 3.000 de lei vor merge, în urma donațiilor, prin Asociația Allons-y, la Ștefan Diaconescu, tânărul care se afla la volanul autoturismului și care, deși are o stare stabilă, a suferit fracturi la ambele picioare și o hemoragie. Acesta se află internat la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar Arseni” din București.

Cei care au participat la concertul de vineri au putut să îi asculte pe Mary Rose, Lorenzo, Andreea Maria, Game On Band și Trapped in Sin. Cei prezenți au ținut și un moment de reculegere pentru tânăra care a murit în tragicul accident de pe Valea Oltului, după ce mașina în care se afla, împreună cu prietenul său, a intrat în coliziune cu o autocisternă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Liceului de Arte „Marin Sorescu”, al Casei de Cultură a Studenților Craiova, al Romanian Rock Radio și al Asociației Legal Drive, sub sloganul „Asfaltul nu iartă! Siguranța în trafic înseamnă viață”.

Politica