vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Arestat preventiv, după ce și-a omorât consăteanul

Un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din comuna olteană Izvoarele, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de uciderea unui bărbat din aceeași localitate.

Procurorii l-au reținut, vineri, pe George Ionel Dulcescu, de 29 de ani, din Izvoarele, sat Alimănești, pentru comiterea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. „În fapt, s-a reţinut că, în seara zilei de 5 martie 2017, în jurul orei 19.00-20.00, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, inculpatul D.G.I. i-a aplicat o lovitură de pumn în zona feţei victimei N.G., în vârstă de 43 ani, lovitură în urma căreia victima a căzut şi s-a lovit în zona posterioară a capului de suprafaţa betonată din faţa barului numitului „Sora Sandu”, din comuna Izvoarele, sat Alimăneşti, după care inculpatul a continuat să-i aplice mai multe lovituri de picior în zona capului şi în zona dorsală, cauzându-i leziuni victimei care au necesitat, iniţial, un număr de 65-70 zile îngrijiri medicale, cu punerea în primejdie a vieţii, leziuni care au condus în final la decesul victimei în data de 16 martie 2017”, se arată în comunicatul de presă remis de Parchetul Olt.

Inițial, bărbatul bătut a fost dus la Spitalul Slatina, apoi transferat la Craiova, iar la aproximativ zece zile de la agresiune acesta a decedat. „Din concluziile preliminare întocmite de către medicul legist din cadrul IML Craiova rezultă că moartea victimei N.G. a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei, contuziei şi dilacerării meningo-cerebrale. Leziunile de violenţă s-au putut produce prin lovire cu şi de corpuri dure. Între leziunile de violenţă şi deces există legătură de cauzalitate directă, necondiţionată”, mai spun procurorii olteni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica