joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ion Cupă: Nu există un conflict în ALDE. Ne dorim conducere unică

Deputatul Ion Cupă, președinte ALDE Dolj, a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă că partidul trebuie să aibă o conducere unică, afirmând că în acest sens este necesară organizarea cât mai rapidă a congresului în care liderul ALDE ar urma să fie ales.

Se vorbește foarte mult în spațiul public despre un conflict în interiorul partidului. Nu există un conflict, există doar diferențe de opinii cu privire la data organizării congresului și cum să aibă loc alegerile.

Noi vrem organizarea congresului cât mai repede, vrem conducere unică pentru că suntem un partid aflat la guvernare și nu mai avem nevoie de instabilitate și de diferențe foarte mari de opinii în ceea ce privește deciziile luate în partid. Trebuie să avem conducere unică și să construim ce am început. Ne-am poziționat ca a treia forță politică din țară, dar trebuie să devenim a doua forță politică din țară și prima forță politică liberală. Avem timpul necesar. Dar dacă nu luăm măsuri la timpul care trebuie nu o să avem șanse. Tocmai de aceea am solicitat conducerii partidului să facem cât mai repede congresul”, a spus deputatul Ion Cupă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Data organizării congresului ar urma să fie stabilită duminică.

Politica