sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

15 școli din Gorj participă la „Școala Zero Waste”

15 școli din Gorj au fost selectate pentru a participa la concursul de educație ecologică „Școala Zero Waste”.

20.517 de elevi vor participa direct la acțiunile de educație ecologică organizate pe parcursul concursului în cadrul școlilor participante, iar cei mai silitori elevi vor participa în luna august la o tabără de educație ecologică organizată în județul Timiș”, au anunțat organizatorii.

205 școli din 36 de județe și din București, care însumează peste 20.000 de elevi, au fost selectate să participe la lupta pentru premiul cel mare și pentru trofeul „Școala Zero Waste 2017″. Acesta este un concurs național de educație ecologică și colectare selectivă destinat tuturor școlilor din învățământul primar și gimnazial (clasele I – VIII) din România. Competiția se desfășoară, de obicei, în perioada aprilie-mai. Premiile puse în concurs cuprind tabla interactivă, calculatoare, imprimante, videoproiectoare, biciclete, tablete etc.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Desfășurarea competiției este simplă. Școala care acumulează cele mai multe puncte este considerată câștigătoare, punctele obținându-se din organizarea cât mai multor acțiuni educaționale din lista oferită de organizatori și din colectarea selectivă a cât mai multor deșeuri reciclabile: hârtie/carton, aluminiu și plastic/pet.

Politica