sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ivan: “Trebuie să câştigăm un trofeu în acest sezon”

Jucătorii Craiovei sunt motivaţi să aibă un parcurs cât mai bun în play-off, chiar îndrăznesc să se gândească şi la titlu, în ciuda rezervelor pe care antrenorul Gheorghe Mulţescu le are mereu în declaraţiile sale când vine vorba de această ţintă. În urmă cu două zile, după ce echipa craioveană a sărbătorit cu întârziere ziua de naştere a unei foste glorii a Craiovei, Aurică Beldeanu care a împlinit 66 ani, şi a jucătorului Alex Barthe care a ajuns la borna 31, ambii fiind născuţi pe 5 martie, Nicuşor Bancu şi Andrei Ivan au oferit declaraţii legate de play-off şi meciul cu Astra. Marcatorul golului care a adus victoria craioveană împotriva lui Gaz Metan Mediaş, Bancu a spus că CSU Craiova trebuie să fie echipa care să spună stop seriei de victorii a formaţiei giurgiuvene.

Au opt meciuri consecutive câştigate. Le ajunge, trebuie să-i oprească cineva. Am ajuns aici şi trebuie să facem o figură frumoasă. Nu trebuie să ne mulţumim decât cu această calificare în play-off”, a declarat Bancu.

Căpitanul craiovenilor, Andrei Ivan, a spus că în acest sezon Craiova trebuie să îşi adjudece un trofeu, fie că e vorba de campionat sau de Cupă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Ne-am atins primul obiectiv, acela de a fi în play-off. Anul acesta trebuie să câştigăm un trofeu, Cupa sau campionatul, de preferat ar fi titlul. Dar mai avem mult de muncit. Visăm şi la titlu. Nici nu vreau să mă gândesc ce va fi în Craiova dacă luăm titlul”, a spus Andrei Ivan.

CSU Craiova va începe cursa în play-off sâmbătă, de la ora 20.30, pe terenul Astrei Giurgiu, echipă care nu a mai pierdut de opt etape în campionat.

Au oferit flori, de 8 martie, în centrul Craiovei

Jucătorii lui CSU Craiova, împreună cu preşedintele Marcel Popescu, au celebrat Ziua Femeii, ce a avut loc ieri, printr-o acţiune de împărţire de flori doamnelor şi domnişoarelor care au fost prezente, ieri, în zona centrului istoric al Craiovei. Componenţii echipei craiovene şi-au arătat astfel aprecierea, cu câte o lalea sau un trandafir, pentru reprezentantele sexului frumos din Bănie.

 

PROGRAM ETAPA I PLAY-OFF

Sâmbătă, 11 martie

Astra Giurgiu – CSU Craiova ora 20.30

Duminică, 12 martie

FC Steaua Bucureşti – CFR Cluj ora 20.30

Luni, 13 martie

FC Viitorul – Dinamo Bucureşti ora 20.30

Politica