joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ghinionul unui junior severinean uneşte fotbaliştii

Mobilizare maximă pentru unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti ai echipei Luceafărul Drobeta. Călin Pîslea a suferit o accidentare gravă, la piciorul drept, care necesită o intervenţie chirurgicală costisitoare pentru un club juvenil privat. Ivan, Băluţă, Doman, dar şi alţi fotbalişti, deja au răspuns apelulului de strângere de fonduri lansat de oficialii echipei severinene.

Tristul episod al atacantului Călin Pîslea a avut loc la un amical disputat împotriva juniorilor de la CSU Craiova. Accidentarea s-a produs la un duel cu un jucător advers, iar verdictul medicilor a fost crunt: ruptură de ligament încrucişat interior, având afectat şi meniscul piciorului drept. Pentru o revenire în rândul coechipierilor are nevoie de sprijinul oamenilor cu suflet mare pentru a beneficia de un tratament de specialitate. Din acest motiv, clubul său a lansat un apel public.

Asociaţia Clubul Sportiv Luceafărul Drobeta-Turnu Severin adresează o rugăminte tuturor fotbaliştilor şi susţinătorilor în vederea ajutorării lui Călin Pîslea, care are nevoie de o intervenţie chirurgicală de urgenţă, la o clinică de specialitate din Timişoara, iar din cauza faptului că familia nu este una înstărită, şi clubul nostru nu poate acoperi în totalitate costurile operaţiei şi a şedinţelor de recuperare, în valoare de aproximativ 2.000 de euro, orice contribuţie, cât de mică, este necesară! Cei care vor să ajute o pot face în contul RO 18 BTRL RON CRT 0386 587 401 deschis la Banca Transilvania – Agenţia Drobeta Turnu Severin pe numele PÎSLEA CĂLIN”, se precizează într-un comunicat de presă al clubului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tricouri scoase la licitaţie

Campania pentru ajutorarea juniorului severinean a ajuns şi la urechile mai multor fotbalişti din Liga I şi nu numai. Jucătorii Alex Băluţa, Andrei Ivan, Lucian Sânmărtean, Cătălin Doman, Sergiu Hanca, Cristian Dancia, Dan Ignat, Georgian Tobă şi Lucian Dobre au trimis tricouri pentru a fi scoase la licitaţie. Managerul Luceafărului Drobeta, Alex Sitaru, spune că vor mai fi şi alte tricouri de jucători consacraţi, dar şi un meci amical.

În curând voi organiza o licitaţie, pe pagina oficială a clubului, cu tricourile unor jucători români de top din Liga 1 şi din străinătate, mai ales a unora dintre severinenii noştri care ne-au reprezentat la cel mai înalt nivel, iar în a treia săptămâna a lunii martie dorim să organizăm şi un meci caritabil în care juniorii noştri U17 vor înfrunta o selecţionată a «stelelor» judeţului. Vor fi invitaţi jucători şi foşti jucători mehedinţeni de top, iar evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă sau la Stadionul Municipal”, a dezvăluit managerul Alex Sitaru, care îi transmite jucătorului să fie puternic psihic pentru a trece peste acest moment.

Călin Pîslea urmează să se opereze la sfârşitul lunii martie. Atacantul a debutat în acest sezon în campionatul naţional de juniori B şi a reuşit să marcheze patru goluri.

Politica