joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

UPDATE/Reținut pentru ultraj asupra unui polițist și un jandarm

La data de 7 martie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Bălceşti a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârşirea a două infracţiuni de ultraj, prevăzute de art. 257 din Codul penal, faţă de suspectul D.D.E., de 37 de ani, din oraşul Bălceşti, constând în ameninţarea cu o secure a membrilor unei patrule mixte, formată dintr-un poliţist din cadrul Poliţiei Bălceşti şi un jandarm din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vâlcea – Detaşamentul 4 Bălceşti, care interveniseră pentru aplanarea unui conflict, la sesizarea fiicei bărbatului agresiv.

Bărbatul a încercat să-i lovească pe membrii echipajului cu securea, acesta fiind oprit de membrii familiei sale.

Iniţial bărbatul a încercat să se sustragă urmăririi penale, însă a fost depistat de poliţişti, cu sprijinul jandarmilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La data de 7 martie a.c., procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti, a luat măsura retinerii pentru 24 de ore faţă de D.D.E., iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Bălceşti, la propunerea motivată a procurorului, a dispus arestarea preventivă a bărbatului.

În prezent, bărbatul este încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea.

Politica