miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reţinut, după ce a ameninţat cu o secure un poliţist şi un jandarm

Un poliţist şi un jandarm au fost ameninţaţi cu o secure de un bărbat care îşi agresase fiica. S-a întâmplat, luni, în Bălceşti.

O minoră, de 14 ani, din Bălceşti, a sunat, luni după-amiază, la Poliţie şi a cerut ajutorul oamenilor legii, după ce tatăl său o agresase. La faţa locului a ajuns un poliţist şi un jandarm. Enervat, tatăl minorei i-a ameninţat pe aceştia cu o secure, încercând chiar să-i lovească.

La data de 6 martie a.c., în jurul orei 16:00, P.M.N., de 14 ani, din Bălceşti a solicitat intervenţia poliţiei pentru aplanarea unui conflict în familie, sesizând că tatăl său o agresează.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La faţa locului s-a deplasat un echipaj mixt, compus dintr-un poliţist din cadrul Poliţiei Bălceşti şi un jandarm din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vâlcea – Detaşamentul 4 Bălceşti, care au intervenit pentru aplanarea conflictului.

Membrii patrulei mixte au fost ameninţaţi cu o secure de către bărbatul agresiv, respectiv D.D.E., de 37 de ani, din oraşul Bălceşti, care provocase scandalul.

Bărbatul foarte agresiv a încercat să-i lovească pe membrii echipajului cu securea, acesta fiind oprit de membrii familiei sale. Iniţial bărbatul a încercat să se sustragă urmăririi penale, însă a fost depistat de poliţişti, cu sprijinul jandarmilor”, potrivit Poliţiei Vâlcea.

Procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti, a luat, marţi, măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de D.D.E., acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea, urmând ca, miercuri, să fie prezentat Judecătoriei Bălceşti cu propunere de arestare preventivă.

Politica