miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Zeci de cupluri din Târgu Jiu au sărbătorit nunta de aur

Zeci de cupluri din municipiul Târgu Jiu au revenit în faţa altarului, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru a-şi reînnoi jurămintele, la 50 de ani de când s-au căsătorit. Un sobor de preoţi a oficiat sljuba, care a avut loc la Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din Târgu Jiu.

70 de cupluri din Târgu Jiu au participat la slujba oficiată de un sobor de preoţi la împlinirea a 50 de ani de căsnicie. Din 2004 şi până acum, 1.123 de cupluri au participat la acest eveniment organizat de Primăria şi Consiliul Local Târgu Jiu”, au scris reprezentanţii Primăriei Municipiului Târgu Jiu pe Facebook. Primarul interimar, Aurel Popescu, a fost alături de cele 70 de cupluri în deosebita zi.

După cununia religioasă, scrie Radio Târgu Jiu, cuplurile au fost invitate la o petrecere organizată în cinstea lor la un restaurant din oraş. Potrivit autorităţilor, evenimentul din acest an a costat aproximativ 80 de mii de lei. Mai mult decât atât, fiecare cuplu care a împlinit 50 de ani de căsnicie a primit din partea autorităţilor locale suma de 500 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nuntă la Poarta sărutului

Tot la sfârşitul săptămânii trecute, un alt cuplu s-a căsătorit, de data aceasta pentru prima dată, la Poarta sărutului. Căsătoria a fost oficiată de către primarul interimar Aurel Popescu, care a şi postat pe Facebook un mesaj pentru cei doi tineri.

Casă de piatră tinerilor Irina şi Mugurel Frîncu din Câmpina! Ei au ales să se căsătorească la Poarta sărutului într-o zi specială, de Dragobete”, a scris primarul interimar din Târgu Jiu pe reţeaua de socializare. În acest an, un singur cuplu a ales să se căsătorească de Dragobete la Poarta sărutului.

Un singur cuplu s-a căsătorit şi de Valentine‘s Day la Poarta sărutului, iar anul trecut, pe 14 februarie, cinci cupluri şi-au unit destinele, însă pentru Dragobete nu a fost nicio solicitare.

 

Politica