joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Interzis cu „DE VÂNZARE” în parbrizul maşinilor din Slatina

Maşinile scoase la vânzare pe străzile Slatinei, ocupând de multe ori locurile de parcare, nu vor mai avea voie pe domeniul public.

Potrivit noului regulament de parcări, iniţiat de Direcţia Administrarea Străzilor şi Iluminat Public (DASIP), municipalitatea va amenaja un spaţiu dedicat maşinilor de vânzare, iar în restul oraşului va fi interzisă parcarea autoturismelor care au postate anunţuri cu „DE VÂNZARE”. „Tot în regulament vom reglementa şi situaţia maşinilor puse de vânzare. O să le asigurăm un loc, iar în restul oraşului nu vor mai avea dreptul să le afişeze”, a explicat directorul DASIP, Claudiu Dascălu.

Autorităţile locale urmează să stabilească şi unde vor fi duse autoturismele care vor fi ridicate de pe străzile municipiului. Această măsură va fi luată în cazul maşinilor parcate în zonele interzise de Codul Rutier sau stabilite prin indicatoare. „Vrem să aprobăm şi tarifele de ridicare a autoturismelor şi zona de depozitare. S-ar putea ca această zonă să fie la fostul Liceu de Construcţii, dar încă nu s-a stabilit clar”, a mai spus Dascălu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Noul regulament al parcărilor din municipiul Slatina ar putea intra în vigoare de luna viitoare.

Politica