vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria Slatina a deschis „robinetul” de angajări

Municipalitatea scoate la concurs cinci posturi la Serviciul Cultură, Sport din subordine, printre care funcţia de şef al instituţiei, după ce săptămâna trecută a deschis angajările pentru aproximativ 50 de posturi, la Serviciul Patrimoniu.

Sunt scoase la concurs următoarele posturi: şef serviciu, gradul II – 1 post; inspector de specialitate, gradul IA – 1 post; inspector de specialitate, gradul II – 1 post; inspector de specialitate, debutant – 2 posturi, potrivit informaţiilor postate pe site-ul oficial al Primăriei Slatina. Concursul este programat să se desfăşoare pe 21 martie, la ora 10.00 – proba scrisă şi pe 23 martie, ora 14.00 – interviul. „În vederea participării la concurs, candidaţii vor depune dosarul de înscriere ce va conţine următoarele: cerere de înscriere la concurs, copie carnet de muncă sau adeverinţă care să ateste vechimea în muncă şi specialitate, adeverinţă care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, cazier judiciar, curriculum vitae, act identitate (original + copie), act studii (original + copie)”, arată sursa citată.

Înscrierea la concurs se face la sediul municipalităţii, în perioada 27 februarie – 10 martie, inclusiv. Condiţiile specifice de participare pentru concursul organizat de aparatul de specialitate al primarului municipiului Slatina pot fi consultate pe site-ul instituţiei sau la sediu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Primăria Slatina a lansat, recent, concursuri de angajare pentru aproape 50 de posturi în direcţiile din subordine, printre care DADPP sau DASIP

Politica