vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina: Maşinile parcate neregulamentar ar putea fi din nou ridicate, de la mijlocul lunii martie

Municipalitatea ar putea relua ridicarea autoturismelor parcate neregulamentar, de la jumătatea lunii viitoare, după ce se vor finaliza concursurile de angajare de Compartimentul de Ridică Auto din cadrul Direcţiei Administrarea Străzilor şi Iluminat Public (DASIP).

Directorul DASIP, Claudiu Dascălu, a declarat că sunt scoase la concurs trei posturi – unul de şofer şi două de legători de sarcini, cei interesaţi putând să se înscrie, la sediul direcţiei din cadrul Primăriei Slatina. Concursul de angajare se va desfăşura pe 14 martie – proba scrisă şi pe 16 martie – interviul. Dascălu a mai afirmat că, după încadrarea personalului, Direcţia va începe operaţiunile de ridicare a autoturismelor parcate neregulamentar. „În ceea ce priveşte Compartimentul de Ridicări Auto, am scos la concurs posturile de şofer şi de legători de sarcini. Cine este interesat, să vină la DASIP să-şi depună dosarele. Sunt două posturi de legători de sarcini şi un post de şofer. După finalizarea încadrării personalului, vom începe ridicarea maşinilor parcate neregulamentar. Concursul se desfăşoară pe 14 şi pe 16 martie”, a declarat Claudiu Dascălu.

DASIP a preluat în administrare parcările din municipiu, în anul 2016, de acest domeniu ocupându-se, până în 2015, societatea Imobiliare Consloc, intrată în faliment. Direcţia din subordinea primăriei a preluat şi autospeciala pentru ridicat autoturismele parcate neregulamentar, dar şi indicatoarele stradale, de orientare, pentru staţii de taximetrie şi pentru staţii de autobuz.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica