sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Podariul victorioasă, eșec pentru Filiaşi

Cele două divizionare C au avut parte de meciuri interesante la finele săptămânii trecute.

În primul amical de la revenirea din stagiul centralizat de la Kladovo (Serbia), ACS Podari a reuşit un meci excelent cu colega de serie Sporting Roşiori (locul 5 în C3). Elevii lui Victor Naicu au continuat tradiţia în ceea ce priveşte amicalele cu teleormănenii şi s-au impus din nou după ce în vara anului trecut se impuseseră la Podari, scor 3-1. În meciul de vineri jucat pe terenul sinteic de la ”Aripile”, podărenii au învins, cor 6-3(2-1). Prima repriză a fost una cu greşeli în ambele tabere, gazdele primind gol, după o eroare a juniorului Nica la care Ștefănescu a îndeplinit o simplă formalitate, dar au revenit prin dubla lui Gianimu, acesta profitând de somnolenţa fundaşilor adverşi. După pauză s-au mai marcat încă şase goluri, iar eroul meciului a fost atacantul George Neacşu, care a reuşit în 15 minute o triplă, fiind completat de Raicea (77). Pentru Sporting în această perioadă de joc au mai marcat Lătea (65) şi Vâlcică (80 – penalti).

”A fost un meci frumos cu multe goluri în faţa unie echipe bune din seria noastră cu un lot omogen, dar mă bucură apetitul nostru ofensiv. Am avut determinare, am jucat bine şi iată că treptat jocul nostru începe să prindă contur. Trebuie să muncim la fel şi în continuare pentru că ne aşteaptă un retur greu, mai ales că s-a văzut şi în acest meci cu ce adversari dificili ne vom confrunta în partea a doua a campionatului”, a spus antrenorul grupării din Podari, Victor Naicu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta a folosit în meciul cu Sporting Roşiori formula: Nica – Orban, Dina, Avram, Luică – D.Stancu, Dragomir – Fieraru, Căle, Cârstea – Geanimu. Au mai intrat: G. Neacşu, Cl. Ștefan, Raicea, Bozgan, Dumangiu şi Velica.

De partea cealaltă echipa oaspete pregătită de Cristi Negru i-a avut în teren pe: Buşcă – Voicu, Moşteanu, Sitaru, Lătea – Ivănică, Vâlcică – Urâtu, Cercel, Ștefănescu – Călin. Au mai intrat: Opriţa – Tonca, Costea, Flisc, Ciubuc, Gorgan. Acesta a fost cel de-al şaptelea amical din această perioadă precompetiţională pentru gruparea doljeană, care a mai înregistrat patru victorii, 4-1 cu Știinţa 2016 Craiova, 5-3 cu Academia „Gică Popescu”, 3-2 cu Hajduk Velijko Negotin, 7-0 cu Djerdap Kladovo, o remiză, 2-2, cu Viitorul Cârcea, şi o înfrângere, 0-1, cu ACS Șirineasa.

O altă grupare doljeană din C3, ACSO Filiaşi, a pierdut, scor 2-3, partida amicală disputată sâmbătă, pe stadionul” Chimia” din Işalnița, în compania divizionarei D Tractorul Cetate. Gruparea din liga a 4-a Dolj a marcat prima prin Alin Sârbu, Mangu și Jilcu, iar elevii lui Florin Șoavă au înscris prin de la punctul cu var prin Nicuşor Neacşu, apoi prin Fruntelată. „11” -le de start al Filiașiului a fost: Mogoşanu – Ciocârlă, Bogdanovici, Tereche, Neacşu – Georgescu, Borhot, Duriță, Cruşoveanu – Stanca, Cl. Bălan. Au mai evoluat: Munteanu, Papa și Fruntelată. La Tractorul Cetate au jucat: Sălceanu – Dragomirescu, Ilie, A. Dicu, Cârstea – Sârbu, D. Stoica, Tobă, Vasilică – Jilcu, Mangu. Au mai intrat: Sodoleanu, Guțoi, Amza și Ghiță.

Politica