vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

34 de copii nevoiaşi au primit o masă caldă la un restaurant din Caracal, iniţiativa aparţinându-i unui preot

34 de copii nevoiaşi din comuna Dăneasa şi municipiul Caracal au primit o masă caldă, în această săptămână, la un restaurant din oraş, la iniţiativa preotului care slujeşte la biserica din curtea Spitalului Municipal.

Preotul Doru Iagăru a declarat că a făcut demersuri pe lângă reprezentanţii unui restaurant din Caracal pentru ca 34 de copii din Dăneasa şi Caracal să primească o masă caldă. La începutul lunii februarie, 12 copii din parohia Zănoaga, comuna Dăneasa, au fost invitaţi la masă, iar joi, alţi 22 de micuţi din Caracal au primit o masă caldă, la cunoscutul restaurant din Caracal. „Începând cu această lună ne-am propus să oferim unor copii şansa de a servi masa de prânz la restaurant. Partener şi gazdă a proiectului nostru este domnul Constantinescu Petrică, administratorul unui Caracal, căruia îi mulţumim şi pe această cale. Mulţumim tuturor celor ce fac posibil acest proiect”, a declarat preotul Iagăru.

Nu este prima acţiune socială a preotului Spitalului din Caracal. Acesta organizează un târg caritabil, începând de săptămâna viitoare, banii strânşi aici urmând să fie folosiţi pentru dotarea Secţiei de Pediatrie a unităţii medicale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ultimii doi ani preotul Iagăru a reuşit să achiziţioneze aparatură medicală pentru micuţi şi să monteze linoleum antibacterian, în bucătăria în care se pregăteşte laptele pentru nou-născuţi. „În perioada 20 februarie – 1 martie 2017 organizăm în holul principal al Spitalului Municipal Caracal a III-a ediţie a Târgului Caritabil de 1 martie! La încheierea primei ediţii a Târgului Caritabil de Mărţişor am achiziţionat aparatură medicală, iar la încheierea celei de-a doua ediţii am achiziţionat şi montat linoleum antibacterian în bucătăria dietetică a Secţiei de Pediatrie şi în salonul 26”, a scris preotul pe o reţea de socializare.

Politica