joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Senatorul Mario Ovidiu Oprea: Oferta USR emană infantilitatea unora ca domnul Prîsnel

Constat cu dezamăgire că există personaje de carton ascunse sub „pătura civismului” care, după ce s-au „infiltrat” misterios în politică traiesc cu impresia că au devenit subit lideri cu câştiguri electorale asigurate. Este şi cazul domnului deputat USR Adrian Prîsnel, reprezentantul obosiţilor şi adormiţilor din Parlament, care, într-un moment de narcisism politic, a conchis că PNL nu este un partid de dreapta. Speram totuşi ca „partidul cacealma” să aibă membri apţi pentru lectură, să cunoască puţină istorie şi, chiar şi în minimul lor bagaj cultural, să deţină informaţii corecte despre cei mai buni decât ei, chiar dacă au fost „programaţi” să le nege.

În virtutea necondiţionatului „serviciu public” pe care USR îl promovează când nu confundă sala de plen cu camera de hotel, tânărul deputat Prîsnel ar trebui să explice craiovenilor cum întregeşte el un partid care nu ştie nici dacă e de dreapta, nici dacă merge pe stânga.

O structură artificială, de laborator, cu un traseu dubios încă din faşă, care n-are ideologie şi nici nu-şi doreşte una. Oferta USR emană infantilitatea unora ca domnul Prîsnel, care, după ce a învăţat să-şi lege şireturile, crede că se poate trage de şireturi cu oricine. Înţeleg nevoia întâmplătorului deputat de a-şi promova întreaga „garnitură” fără istoric, dar îl anunţ că partidele ca USR, păstorite de intruşi care mimează solidaritatea doar cu cei revoltaţi nu pot da un candidat eligibil nevoilor pe care le au craiovenii şi niciodată nu au demonstrat fidelitate în a-i ajuta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Scopul lor a fost să adune capital, aşa cum s-a şi întâmplat, din dramele comunităţilor, să folosească în interes electoral dezamăgirea sau furia oamenilor, pentru a atinge un prag, fără a le oferi însă programe viabile, strategii revitalizante sau soluţii locale pe care le aşteaptă de ani buni. USR nu se poate lăuda cu altceva decât cu indivizi ghidaţi să apară în momente cheie iar această formaţiune misterioasă înfiinţată ca şi USB, ca partid al transparenţei civice, sunt singurele din istoria post decembristă ale căror congrese s-au derulat cu uşile închise. Domnul Adrian Prîsnel ar trebui să aplice pentru „desecretizarea” altor aspecte, nu să emită minciuni despre „liberalii răi” şi în loc să vegheze pe banii statului un lot de aleşi îndoctrinaţi să facă scandal în Parlament, mai bine şi-ar sfătui colegii să se re-re-reînfiinţeze conform oportunismului dramaturgic, în „Uniunea Salvaţi USR”.

Senator PNL Mario Ovidiu Oprea

Politica