sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Verificare utilă la Temerin

Judoka de la CSM Drobeta se pregătesc „prin vecini” pentru campionatele naţionale. Delegația severineană a trecut graniţa în Serbia pentru a participa la turneul de verificare de la Temerin, acolo de unde a revenit cu nouă medalii.

Cele mai multe clasări au fost pe prima treaptă a podiumului: 6. Astfel, Anda Vâlvoi (-63 kg-U21), Andreea Bortoş (-57 kg-U21), Roberta Ioviță (-52 kg-U21), Iasmina Covaciu (-48 kg-U21), Alexandru Chicin (-66 kg-U18) şi Roberta Ioviță (52 kg-U18) şi-au învins pe tatami toți oponenții. Pe locul secund s-au clasat Alexandru Chicin (-66kg-U21), Iasmina Covaciu (-48 kg-U18) şi Diana Argint (-48 kg-U18). Rezultatele fetelor au poziționat pe primul loc echipa CSM Drobeta, la categoria junioare.

An de an mergem la acest turneu deoarece este ultimul dinaintea campionatelor naționale. Ediția actuală ne-a adus rezultate care dau speranțe în noul sezon. În cele două zile de concurs sportivi noştri au luptat şi la categorii de vârstă mai mari, pentru a avea cât mai multe meciuri. Considerăm că s-au comportat destul de bine toți cei prezenți. Suntem în febra de pregătire a campionatului național de cadeți de la finale săptămânii, iar orice meci câştigat, dar mai ales un meci pierdut, ne arată unde trebuie lucrat. Campionatul Național de la Suceava este criteriul de selecție numărul unu în alcătuirea loturilor naționale”, a explicat antrenoarea Lena Sterea de la CSM Drobeta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Turneul internaţional de la Temerin a avut la start, în două zile de competiţie, 600 de sportivi din România, Serbia, Bulgaria, Croația, Ungaria, Muntenegru şi Macedonia.

Nicu Lungu

Politica