joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un preot din Caracal organizează un târg caritabil pentru dotarea Secţiei de Pediatrie a Spitalului Municipal

Preotul Spitalului din Caracal organizează un târg caritabil, banii strânşi aici urmând să fie folosiţi pentru dotarea Secţiei de Pediatrie a unităţii medicale.

16640816_986659174801562_612711848500204399_nPreotul nu este la prima iniţiativă de acest fel, în ultimii doi ani reuşind să achiziţioneze aparatură medicală pentru micuţi şi să monteze linoleum antibacterian în bucătăria în care se pregăteşte laptele pentru nou-născuţi.

„În perioada 20 februarie – 1 martie 2017 organizăm în holul principal al Spitalului Municipal Caracal a III-a ediţie a Târgului Caritabil de 1 martie! La încheierea primei ediţii a Târgului Caritabil de Mărţişor am achiziţionat aparatură medicală, iar la încheierea celei de-a doua ediţii am achiziţionat şi montat linoleum antibacterian în bucătăria dietetică a Secţiei de Pediatrie şi în salonul 26”, a scris preotul pe o reţea de socializare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reprezentanţii Spitalului Municipal Caracal au declarat că la târg vor fi expuse mărţişoare lucrate de copiii de la şcolile din oraş, dar şi alte materiale. „Este a treia ediţie a acestui târg, iniţiativa aparţinând părintelui Doru, cel care lucrează la bisericuţa din curtea spitalului, este angajatul spitalului. Sunt expuse mărţişoare care sunt lucrate de copiii de la diverse şcoli din Caracal şi vin şi le expun aici, fondurile care se strâng se dau într-un scop caritabil. Este făcută o donaţie către noi. Preotul a vrut tot timpul să facem pentru copii. Acum doi ani au vrut să fie Secţia de Pediatrie dotată cu aparte care erau necesare. Anul trecut s-a pus linoleum antibacterian în bucătăria dietetică a Secţiei de Pediatrie, locul unde se prepară laptele. Tot pentru confortul copiilor vor merge şi banii strânşi din acest târg fie că e vorba de neonatologie, fie despre pediatrie”, a declarat directorul medical al spitalului, doctor Mihnea Tuţă.

Politica