vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Protest în faţa Prefecturii Olt. Un fost viceprimar al Slatinei, şeful protestatarilor

Câţiva slătineni s-au strâns, joi după-amiază, în faţa Prefecturii Olt pentru a protesta împotriva ordonanţei de urgenţă privind modificarea Codului Penal şi Codului de Procedură Penală, după ce cu o seară înainte la protest au participat câteva zeci de oameni.

Joi după-amiază, oamenii s-au strâns în faţa Prefecturii Olt, unii dintre ei având steaguri tricolore iar alţii pancarte. Oamenii au protestat şi miercuri seara, tot în faţa Prefecturii, mitingul fiind autorizat de jandarmi. Potrivit unor surse din cadrul Jandarmerii Olt, cel care a depus documentele în vedere obţinerii autorizaţiei este Valeriu Matei, fost viceprimar al Slatinei, cunoscut pentru un conflict pe care l-a avut cu Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, acesta din urmă înjunghiindu-l pe edil. Printre protestatari s-au mai numărat şi preşedintele USR Olt, dar şi vicepreşedintele PNL Slatina, Ionuţ Comănescu, fostul consilier PNL Slatina, Olimpia Medaru şi alţi membri şi simpatizanţi ai PNL.

Aseară, în momentele de vârf ale #marşului Slatinei împotriva #grațierii, ne-am apropiat de cifra 300. Diseară ne vedem din nou pe platoul Prefecturii, la ora 18 şi vom fi şi mai mulți!”, a scris, dimineață, Comănescu, pe facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Foto: Protestul de miercuri din Slatina

Sursa: Facebook-Ionuț Comănescu

Politica