marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A doua ediție a Târgului de Turism al Olteniei, în martie, la Craiova

CRAIOVA GAZDUIESTE CEA DE-A DOUA EDITIE A CELUI MAI MARE TARG DE TURISM REGIONAL: TARGUL DE TURISM AL OLTENIEI 10- 12 MARTIE 2017

In perioada 10-12 martie 2017, în incinta Centrului Multifunctional Craiova se va desfasura cel mai mare eveniment expozitional din Oltenia dedicat industriei turismului – a doua editie a TARGULUI DE TURISM AL OLTENIEI.

Targul de Turism al Olteniei va reuni in special expozanti din regiunea Olteniei si din intreaga tara, dar, totodata, vor fi invitati si expozanti din strainatate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Targul doreste promovarea zonelor de atractie turistica si a serviciilor din acesta regiune a Romaniei, organizarea de conferinte si dezbateri cu subiecte ce tin de dezvoltarea turismului regional.

Expozantii prezenti vor promova: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, turismul medical, destinatiile exotice, croazierele si turismul de aventura. Din ofertele companiilor prezente la Targ nu lipsesc asigurarile medicale si de calatorie, organizarile de evenimete private si corporate, precum si accesoriile si gadget-urile necesare in orice calatorie.

Companiile prezente la Targ vor delecta vizitatorii cu tombole, premii,vouchere si oferte early booking. De asemenea, in perioada Targului se aplica reduceri considerabile pentru cei care isi rezerva vacanta, pe loc.

Targul de Turism al Olteniei este organizat de catre PS Multiservices in parteneriat cu Primaria Municipiului Craiova, Consiliile Judetene Dolj, Gorj, Mehedinti, Valcea, si Camera de Comert si Industrie Dolj.

Nu vor lipsi prezentari de destinatii si locatii noi deschise, degustari specifice anumitor zone turistice, momente artistice care sa trezeasca interesul pentru anumite destinatii.

Cei care isi vor prezenta ofertele sunt: agentiile de turism, hotelierii, transportatorii, companiile de asigurari medicale si de calatorie, organizatiile nationale si judetene de turism, centrele de aventura si agrement, organizatorii de evenimente private si corporate, banci si institutii financiare,muzee, teatre.

In paralel cu editia a II a a Targului de Turism al Olteniei se va desfasura HORECA EXPO OLTENIA- expozitie de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante,  

Acest eveniment este dedicat furnizorilor de echipamente, produse, accesorii si servicii care sunt folosite in aceasta industie, de la alimente, echipamente, mobilier, articole textile la utilaje si software, dar si hotelurilor, restaurantelor, barurilor, cafenelelor si firmelor de catering, bucatarilor profesionisti ce isi desfasoara activitatea preponderant in aceasta Regiune a Romaniei. De asemenea, pe durata expozitiei sunt organizate conferinte care abordeaza subiecte de interes pentru domeniul HORECA, dar si competitii de barista profesional, cooking show-uri organziate de chefi celebri, demonstratii de servire si degustare a vinului, bartending si barista.

Obiectivele propuse sunt:

– Promovarea Targului De Turism Al Olteniei si Horeca Expo Oltenia ca si evenimente de referinta in domeniu, atat pentru regiunea Olteniei, cat si pentru regiunile invecinate

– Promovarea turismului autohton pe plan international;

– Atragerea cu o multitudine de oferte speciale, promotii, tombole a unui număr cat mai mare de persoane care intentioneaza sa isi planifice sau sa isi achizitioneze vacanta;

– Atragerea unui numar cat mai pare de expozanti din domeniul turismului si domenii conexe acestei industrii;

– Crearea de locuri de munca in industria turismului si insustria HORECA.

Campania de promovare a evenimentelor va cuprinde: campanii la radio (in cele 5 judete ale Olteniei, dar si judetele Arges si Caras Severin), televiziuni locale, ziare, dar şi online, prin platforme de social media şi site-uri specializate, afişe, flyere, newsletter, comunicate de presă, menite sa atraga un numar de peste 8.000 de vizitatori.

De asemenea, pentru a spori numarul de vizitatori, in zilele de sambata si duminica va fi pus la dispozitia vizitatorilor, transport tur – retur, gratuit, din 30 in 30 minute din zona centrala a orasului, pana la locul de desfasurare a evenimentului.

Un foarte bun instrument de promvare pentru companiile expozante este Catalogul targului (contine prezentarea tuturor companiilor expozante in cadrul targului si alte companii care doresc sa se promoveze in acest catalog):
Redactat in format A5 catalogul va fi distribuit in cadrul targului si in afara lui. Tirajul va fi de 1.000 exemplare.


Organizator:
PS MULTISERVICES SRL
Perioada de desfasurare: 10-12 Martie 2017
Program Targ: Vineri: 10.00 – 19.00 / Sambata: 10.00 – 19.00 / Duminica: 10.00 -16.00
Locatie: Centrul Multifunctional Craiova, str. Targului nr. 26

Detalii privind organizarea celor doua evenimente gasiti pe:  www.targdeturismoltenia.ro si www.horecaexpooltenia.ro.

Pagini de facebook: Targul de Turism al Olteniei si Horeca EXPO Oltenia.

Politica