vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Protest în Craiova

Și la Craiova se protestează față de legea amnistiei și grațierii. La Craiova, protestul are loc în Piața „Mihai Viteazul”. Protestatarii (în număr de aproximativ o sută la ora 18) sunt împărțiți pe grupuri. Unii dintre ei au coli cu mesaje precum: În democrație hoții stau la pușcăriesau „Nu amnistiei și grațierii”.

Între protestatari se află mai mulți membri USR și PNL. Isidor Răducea, consilier în Consiliul Județean Dolj, din partea PNL, spune că a venit la protest ca cetățean. Am venit în calitate de cetățean, împotriva unora care fac legi în interesul lor personal, cum sunt Dragnea, Voiculescu, Tăriceanu. În primul rând trebuie consultată opinia publică, dar această lege se vede clar că e în interesul unor persoane anume. Eu aș scoate-o cu totul”, afirmă Isidor Răducea, consilier județean (PNL) .

Cine greșește trebuie să meargă la închisoare. Înțeleg că trebuie să avem compasiune față de unele persoane, de condițiile în care sunt întemnițate. Dar asta nu înseamnă că trebuie ca printre cazuri extreme să scăpăm și acești politicieni”, consideră Ionuț Răduică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

dav

Legea aministiei nu este singurul motiv pentru care oamenii au ieșit în stradă.

Nu sunt de acord cu grațierea lui Dan Voiculescu și mai ales a lui Sebastian Ghiță. Pe de altă parte nu sunt de acord ca serviciile secrete din România să fie conduse, de 15 ani, de generalul Opriș. L-a ținut Constantinescu în funcție, l-a ținut Iliescu, Băsescu a continuat pe aceeași temă. Vin un pic și din convingerea că Eduard Hellvig va face unele mișcări ș i că Iohannis în curând va deveni cât de cât un jucător. Sunt de acord că un partid a câștigat alegerile cu 60% și trebuie să conducă țara, dar trebuie să o conducă într-un mod responsabil”, spune Alex Tobescu.

Politica