joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova, în frig

Zeci de mii de craioveni au rămas, de noaptea trecută, fără apă caldă și căldură, în urma unei avarii produse la Complexului Energetic Oltenia-Sucursala Electrocentrale II.

Problema a apărut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când temperatura agentului termic livrat de Complexului Energetic Oltenia-Sucursala Electrocentrale II în Craiova a început să scadă treptat, după ce unul dintre cazanele Complexului s-ar fi fisurat. 
“Complexul Energetic Oltenia – Sucursala Electrocentrale Craiova II anunță întreruperea furnizării agentului termic pentru încălzire și preparea apei calde menajere în municipiul Craiova, astăzi 22 ianuarie 2017, din cauza unei avarii produsă la SE Craiova II. Reluarea furnizării agentului termic se va face în jurul orei 19.00. Conducerea companiei transmite locuitorilor scuzele de rigoare pentru disconfortul creat, asigurându-i că vor fi făcute toate eforturile pentru reducerea timpului de remediere a avariei
”, se arată într-un comunicat de presă al Complexului Energetic Oltenia.

Secretar de stat în Ministerul Energiei, trimis de urgență la Craiova 

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Avaria a avut loc azi-noapte la orele 24.00, de atunci se funcționează cu 2 cazane mai mici, care furnizează agent termic la o temperatura de 40-50 grade, fata de 105 grade cât este normal. La ora 10, s-a repornit cazanul care a avut defecțiunea și speram ca la ora 17 sa funcționeze la capacitate maxima. Domnul ministru al Energiei, Toma Petcu, a dispus deplasarea urgenta la Craiova a secretarului de stat Doru Vișan pentru a lua masurile necesare astfel încât un asemenea eveniment nedorit sa nu se mai întâmple în aceasta iarna. În același timp, primarul interimar Mihai Genoiu urmărește ca remedierea avariilor de la CET 2 sa se facă în regim de urgenta”, a scris, pe facebook, ministrul Muncii Olguța Vasilescu, fost primar al Craiovei.

 

Politica