vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au tăiat aproape 80 de arbori din pădurea de la Lungeşti

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de doi bărbaţi, bănuiţi de tăierea fără drept şi sustragerea de material lemnos. Cei doi reţinuţi sunt acuzaţi că au tăiat aproape 80 de arbori din fondul forestier de pe raza comunei Lungeşti.

În baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au pus în aplicare două mandate de aducere faţă de Ş.V.D., de 37 de ani, din oraşul Horezu şi C.I.R., de 26 de ani, din Râmnicu Vâlcea, cercetaţi într-un dosar penal pentru tăierea fără drept şi sustragerea a 77 de arbori, de diverse specii, din fondul forestier de pe raza comunei Lungeşti, în perioada iunie – iulie 2016, creând un prejudiciu de aproximativ 30.000 de lei şi au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de persoanele în cauză.

Activitatea infracţională a fost documentată de poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani”, potrivit Poliţiei Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei doi bărbaţi au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea, urmând să fie prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Drăgăşani cu propunere de arestare preventivă.

Politica