vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Patru persoane prinse la volan fără permis

Patru perosane au fost depistate, în ultimele două zile de către polițiști, conducând fară permis. Una dintre acestea se afla și sub influența alcoolului. La toate persoanele în cauză li s-a întocmi dosar penal.

Polițiștii din Bechet şi jandarmii I.J.J. Dolj l-au depistat, vineri, pe S. Ionuț, 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea Sadova, fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele acestuia, oamenii legii au întocmit un dosar penal fiind cercetat penal pentru conducere fără permis

Sâmbătă, Polițiștii din Bechet l-au depistat pe numitul O. Alex, de 19 ani, în comuna Sadova, fără a deţine permis de conducere. Și în acest caz, polițiștii doljeni au întocmit un dosar penal pe numele doljeanului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alt doljean O. Marius, 25 de ani,a fost prin, sâmbătă, de polițiști conducând un autovehicul, fără permis de conducere în comuna Urzicuța, căruia i s-a întocmit și lui dosar penal.

Tot în aceeași seară, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Rast, l-au depistat în trafic pe A. Virgil, 39 de ani, din comuna Bistreț, în timp ce conducea pe D.N. 55 A, în comuna Bistreț, un moped , fără a deține permis de conducere și având o concentrație de alcool pur în aerul expirat de 1,27 mg/l. Tânărul a fost condus la Spitalul Băileștimpentru stabilirea alcoolemiei, însă doljeanul acesta a refuzat recoltarea probelor biologice. Polițiștii au întocmit pe numele tânărului un dosar penal pentru conducere fără permis și refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Politica