joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

S-au reunit în formulă redusă

Antrenorul Petre Grigoraş s-a prezentat formal la reunirea de ieri, iar o parte dintre jucătorii tineri au efectat deja vizita medicală la Policlinica Sportivă din Craiova

 

Deşi oficialii gorjeni sperau ca în cele 3 săptămâni de pauză să clarifice o serie de aspecte legate de lotul de jucători, dar să şi stabilească noul staff tehnic, incertitudinile continuă la Pandurii. Echipa încă nu are antrenor şi nici achiziţii nu s-au făcut.

Încă de la sfârşitul anului trecut, s-a negociat cu cuplul de antrenori Sorin Cîrţu – Emil Săndoi, dar cei doi craioveni au declinat între timp oferta,  din cauza salariului mic şi a lipsei unui buget pentru transferuri.  Din acelaşi motiv, nici Petre Grigoraş nu mai pare dispus să  rămână la Pandurii, deşi a fost prezent, ieri, la Târgu Jiu. În aceste condiţii, favorit pentru preluarea băncii tehnice pare mehedinţeanul Flavius Stoican, care a şi venit, luni, la Târgu Jiu, la negocieri. În CV-ul tânărului  antrenor figurează Minerul Valea Copcii Mehedinţi (Liga 3), CSM Școlar Reşiţa (Liga 3), Dinamo II Bucureşti (Liga 3), Chindia Târgovişte (Liga 2), CS Mioveni (Liga 2), Dinamo Bucureşti ( Liga 1), FC Voluntari (Liga 1) şi Zimbru Chişinău (Liga 1), pe care a pregătit-o doar în primele 8 etape ale actualului sezon din Republica Moldova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe listă se mai află şi sibianul Marius Baciu, care a antrenat ultima dată Concordia Chiajna, în urmă cu un an. Acesta s-a mai aflat pe banca Pandurilor în iunie 2010, însă doar pentru 3 săptămâni. În acea vară, echipa gorjeană retrogradase, dar a rămas în Liga I după ce a cumpărat locul, dar şi lotul, celor de la Internaţional Curtea de Argeş, iar Baciu a fost înlocuit rapid cu Ionuţ Badea, înainte ca sezonul să înceapă. Badea a fost ulterior demis, după doar 10 etape, în care a acumulat numai 6 puncte, iar locul său a fost luat chiar de Grigoraş.

Vara trecută, Petre Grigoraş a <<descălecat>> pentru a treia oară, la Pandurii, cu care nu ştie dacă va mai pleca duminică în cantonamentul din Antalya. Preparatorul fizic Ciprian Prună a părăsit deja echipa olteană şi a preferat să meargă în liga secundă din Danemarca. Și o serie de jucători se vor despărţi de Pandurii, după ce administratorul judiciar le-a reziliat luni contractele. Jucătorii proveniţi de la Pandurii II, care au decis să rămână la clubul oltean şi au acceptat noile contracte, au efectuat, ieri, vizita medicală la Policlinica Sportivă din Craiova, iar restul vor trece azi la control.

Politica