joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU a luat Cupa ”Sergiu Radu”

 

Trupa lui Marian Calafeteanu s-a impus în competiţia jucată în Sala ”Traian” din Râmnicu Vâlcea.

Devenită o competiţie tradiţională în minifotbal ”Cupa Sergiu Radu” ajunsă la ediţia cu numărul 7 s-a desfăşurat înainte de Crăciun în Sala Sporturilor ”Traian” din Râmnicu Vâlcea. Turneul a fost organizat de profesorul Narcis Enăchescu şi s-a desfăşurat pe două categorii de vârstă, copii născuţi în anul 2002 şi anul 2008. Cluburile participante au fost Hidro Rm.Vâlcea, CSU Craiova, Atletico Madrid Bucureşti, CN ”Gib Mihăescu” Drăgăşani, CSM Rm.Vâlcea şi Sarmi Getica. La grupa 2002, competiţia a fost câştigată de CSU antrenată de Marian Calafeteanu care a câştigat finala cu CN ”Gib Mihăescu” cu scorul de 4-0.

Formaţia craioveană a fost însoţită la Vâlcea şi de şeful Centrului de Copii şi Juniori din Bănie, Silviu Bogdan, care a declarat: ”Am răspuns cu drag invitaţiei de a participa la competiţia de la Vâlcea, pentru că este important ca juniorii noştri să fie implicaţi în orice fel de turneu. Mă bucură faptul că am reuşit să câştigăm cu grupa 2002 turneul pentru că se vede că sunt jucători talentaţi şi de perspectivă şi trebuie să îl felicit în acest sens şi pe antrenorul Marian Calafeteanu. Proiectul nostru la centru sunt convins că va da roade pentru că în această pauză de iarnă vom încerca să consolidăm toate loturile de juniori, prin aducerea unor jucători în primul rând din Craiova şi din zona Olteniei, pentru că ei înţeleg cel mai bine spiritul Universităţii Craiova. În cazuri excepţionale vom aduce şi jucători din alte zone ale ţării. Aşteptăm în orice moment copii care să vină către clubul nostru pentru a realiza performanţe împreună, selecţia fiind permanentă. Și la acest turneu de la Râmnicu Vâlcea am văzut mulţi copii talentaţi pe care îi vom urmări în continuare nefiind exclus să-i aducem la noi la club. Mă bucură faptul că această zonă de mare tradiţie cum este Oltenia mai poate fi exploatată, iar gena fotbalistică nu a dispărut şi sunt convins că nu va dispărea vreodată. Cu acest turneu câştigat, cu finala jucată la Cupa de Crăciun de la Severin, dar şi prima poziţie pe care ne situăm în Liga Elitelor pot spune că am avut un final de an reuşit pe plan sportiv ”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La 2008, cea mai bună echipă a fost Sarmi Getica. Echipa antrenată de Adi Glăvan a câştigat cu scorul de 8-2 finala cu CS Hidro Râmnicu Vâlcea. După terminarea meciurilor, a avut loc festivitatea de premiere, consilierul DJST – Adrian Comănescu, preşedintele CS Hidro – Constantin Lazăr, împreună cu Narcis Enăchescu au oferit tuturor participanţilor diplome, cupe şi medalii, dar şi produse specifice sărbătorilor de iarnă, premii asigurate de sponsorii şi partenerii Cupei ”Sergiu Radu”.

Politica