miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ANAF, dealer de droguri?

 

ANAF (Agenţia Naţională de Administrare Fiscală) are disponibile la vânzare, la magazinul din Târgu Jiu, aproape 1.000 de pliculeţe de substanţe despre care afirmă că sunt “îngrăşăminte”. Pliculeţele, cu denumiri că Special Gold, Pixie C, Get (probabil Get High), Hell, Jeffrey sau Biba au preţul de 0,25 lei /bucată. Informația care a dus la sesizarea DIICOT a fost publicat de wall-street.ro.

Drogurile Special Gold, despre care ANAF spune că sunt „îngrățăminte”, au ucis zeci de tineri, iar în 2010 au fost incluse pe lista drogurilor de mare risc, alături de cocaină şi heroină.

Astfel, scrie sursa citată, ANAF are la magazinul din Târgu Jiu 95 de pliculeţe Special Gold la preţul de 0,25 lei/bucată. Cantităţile variază între 24 de pliculeţe Ninja şi 198 de pliculeţe Eve.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Surse din cadrul ANAF Gorj au precizat pentru wall-street.ro că respectivele pliculeţe sunt îngrăşăminte pentru flori şi au fost predate agenţiei pentru comercializare de către Biroul Vamal Gorj. Bunurile au fost analizate de o comisie, înainte de a ajunge la vânzare în magazinul situat în incinta ANAF Târgu Jiu.

„Veniţi la magazin, vânzarea se face sub baza de bon fiscal, cu banii cash”, a spus un angajat al ANAF pentru sursa citată.

Potrivit digi24.ro, DIICOT a demarat o anchetă în acest caz, confiscând pliculețele cu droguri din magazinul ANAF.

 

Politica