vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Urmărit în trafic de poliție. Șoferul avea… 14 ani

Un copil de 14 ani a pus poliția pe jar în noaptea de 23 spre 24 decembrie. Băiatul s-a urcat la volanului unei mașini și a început să conducă, cu viteză, pe bulevardul Carol I. Un echipaj de la Rutieră l-a urmărit în trafic.

În noaptea de 23/24.12.2016, în jurul orei 00.15, polițiștii Secției 4 Craiova, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe bulevardul Carol I, din Craiova, au observat un autoturism care se deplasa cu viteză. Polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care polițiștii au trecut la urmărirea acestuia. Oamenii legii au reușit în scurt timp sa-l blocheze in trafic.

Polițiștii au constatat faptul că la volanul autoturismului se afla un băiat, de doar 14 ani, din Craiova, care nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.”- IPJ Dolj

Politica