sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Microbuz cu 15 elevi, răsturnat în Olt. Trei copii au fost răniți

Un microbuz în care se aflau 15 copii s-a răsturnat în comuna Voineasa, Județul Olt, în timp ce îi transporta pe elevi spre școală. În urma accidentului trei tinere cu vârste cuprinse între 15 şi 16 ani au ajuns la spital, cu traumatisme multiple.

Potrivit mediafax.ro, accidentul rutier s-a petrecut marţi dimineaţa, în jurul orei 7.30. Microbuzul cu care cei 15 elevi se duceau la Balş, la şcoală, a derapat şi s-a răsturnat, pe raza satului Racoviţa din comuna Voineasa. În microbuz se aflau şi doi adulţi, un profesor şi şoferul. Microbuzul aparţine unei firme de transport în comun şi este folosit de elevii care fac naveta la şcoală în Balş, din comunele din jurul acestui oraş.

Patru ambulanțe, patru echipaje SMURD și autospeciala ISU pentru victime multiple s-au deplasat la locul accidentului, autoritățile activând Planul roşu de intervenţie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În microbuz se aflau 17 persoane, trei fiind rănite. Este vorba de o tânără în vârstă de 15 ani, rănită mai grav, şi de alte două în vârstă de 16 ani, cu traumatisme multiple. Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Slatina”, a declarat, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonier major Alin Băsăşteanu.

 

 

 

Politica