sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda: „Un guvern PSD, pentru o Românie mai puternică!“

 

Ne aflăm la finalul unei campanii electorale pe care PSD şi organizaţia judeţeană a partidului au înţeles să o desfăşoare aşa cum au făcut-o de fiecare dată, cu decenţă şi responsabilitate, o campanie pozitivă, centrată pe soluţii pentru români. Le mulţumesc membrilor şi simpatizanţilor noştri pentru eforturile depuse şi implicarea deplină din această ultimă lună, în care ne bucurăm că am putut ajunge în fiecare dintre localităţile judeţului, pentru a prezenta ceea ce ne-am propus să realizăm în următorii patru ani.

Le mulţumesc, totodată, doljenilor pentru deschiderea cu care ne-au primit, pentru dialogul constructiv pe care l-am purtat, pentru interesul pe care l-au arătat. Oamenii au înţeles şi au apreciat faptul că PSD este singurul partid care s-a prezentat în faţa lor cu un program de guvernare coerent, cu măsuri concrete pentru fiecare domeniu major, măsuri care pot fi puse în aplicare din prima zi de guvernare. Vrem şi suntem capabili să creştem România, iar dovada stă şi în faptul că PSD intră în aceste alegeri cu un proiect de buget general pentru anul 2017 deja elaborat şi prezentat public, ceea ce nici măcar Executivul în exerciţiu nu a făcut.

Avem nu doar o strategie viabilă pentru România, ci şi oamenii pregătiţi să o pună în aplicare. Am certitudinea că, dintre toate organizaţiile de partid din judeţul Dolj, PSD propune cea mai bună echipă pentru Parlament. Am excelat în principiul pe care partidul nostru îl respectă la nivel naţional şi probabil că avem cea mai tânără echipă, cu oameni care nu au mai candidat pentru Legislativ, precum şi cel mai mare număr de femei pe listele pentru Senat şi Camera Deputaţilor. Sunt colegi tineri, dar care deja au făcut dovada competenţei, în politică şi în administraţie. La fel am procedat şi la alegerile locale, iar rezultatul excelent pe care l-am obţinut, reflectat în numărul de mandate din Consiliul Judeţean Dolj şi din Consiliul Local al Municipiului Craiova, demonstrează fără echivoc aprecierea de care se bucură faptul că PSD se înnoieşte. Este şi argumentul care ne îndreptăţeşte să credem într-o victorie categorică, la alegerile din 11 decembrie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ne mai despart doar două zile de momentul decisiv, momentul în care alegem mai mult decât noul Parlament: alegem direcţia în care se va îndrepta ţara, în următorii patru ani. Duminică, avem datoria să mergem la urne şi să spunem hotărât, prin vot, că ne dorim o Românie mai puternică, în care mai mulţi români pot face parte din clasa de mijloc; o Românie a solidarităţii şi echităţii, în care creşterea economică se regăseşte în pensiile şi salariile, în alocaţiile şi bursele tuturor românilor. O Românie condusă de români, în beneficiul românilor. O Românie condusă cu responsabilitate, de un guvern PSD!

Comandat de PSD Dolj, CUI mandatar financiar 11160007, executat de Inter Regional Media SRL-D

Politica