sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ALDE DOLJ: Cerem PNL să accepte o confruntare electorală cu ALDE pe tema soluţiilor liberale pentru România

PNL a devenit un copil politic care se ascunde sub fustele vechiului PDL şi așteaptă cadou guvernarea de la Santa Klaus Iohannis”

PNL a pierdut masiv încrederea electoratului liberal după fuziunea cu PDL. În pofida încercărilor de cosmetizare PNL continuă să piardă încrederea alegătorilor liberali tocmai pentru că a renunţat la valorile liberale autentice.

PNL nu a rămas decât o simplă firmă, în spatele căreia s-a ascuns tot PDL-ul şi, practic, partidul este dominat de personalităţile bine cunoscute din PDL.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Șeful de campanie din umbră este Vasile Blaga. Şeful de campanie oficial este Gheorghe Falcă, finul lui Traian Băsescu, lideri de marcă au rămas Roberta Anastase, Anca Boagiu, Emil Boc, Costică Canacheu, Gheorghe Flutur şi ceilalţi.

Acest PDL camuflat s-a opus creşterilor de salarii cu 15% pentru cei din Sănătate şi Educaţie.

Acest PDL îmbrăcat în hainele PNL a susţinut-o pe dna Prună când a afirmat că drepturile omului sunt un lux.

Acest PDL travestit în PNL s-a împotrivit iniţiativei ALDE de apărare a libertăţilor şi drepturilor fundamentale ale omului prin înfiinţarea unei Autorităţi Naţionale Independente de interceptare a comunicaţiilor. (Idee sprijinită, de facto, şi de decizia CCR care a considerat că este o gravă încălcare a vieţii private şi a drepturilor cetăţenilor ascultarea lor de către serviciile secrete din România).

Deşi a migrat ”în masă”, fără nici o jenă ideologică, de la Liberalii Europeni către Partidul Popularilor Europeni, aşa zisul PNL continuă să facă paradă de manipulare din teme şi valori liberale. Cu speranţa că mai sunt vechi simpatizanţi liberali care ar putea pica în această plasă electorală.

ALDE, prin vocea preşedintelui Călin Popescu Tăriceanu, cere PNL dacă tot se dă opiniei publice ca fiind ”liberal” să accepte provocarea ALDE de a avea, la vârf, o dezbatere publică de final de campanie pe tema valorilor şi soluţiilor liberale.

Ar fi o dezbatere utilă pentru că toţi liberalii adevăraţi din România să se lămurească cui ar trebui să acorde votul lor LIBERAL.

Dacă au demnitate, dacă nu au nimic de ascuns şi dacă nu sunt ţinuţi în lesă de stăpânii vechiului PDL, aşa cum este dealtfel evident, îi aşteptăm pe cei de la PNL să accepte această dezbatere publică. În respectul cuvenit faţă de electoratul liberal din România.

 

Comandat de ALDE Dolj, CUI mandatar financiar 11160008. Executat de SC INTER REGIONAL MEDIA SRL-D

Politica