joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Severinencele au cucerit Turnul Chindiei

 

Toate cele 6 luptătoare ale clubului severinean au urcat pe podiumul de premiere la Cupa României pentru cadeţi, de la Târgovişte

Cu un total de 15 puncte, CSM Drobeta a câştigat, detaşat, Cupa României pentru cadete, din acest an. CSM Roman – 6 puncte şi CSM Târgovişte – 5 puncte au fost în urma clubului severinean, care a cucerit 2 medalii de aur, 2 de argint şi 2 de bronz. Astfel, pe primul loc s-au clasat Roxana Capezan (60 kg) şi Larisa Niţu (70 kg) (foto), Elena Buşoi (43 kg) şi Roxana Dinică (65 kg) au pierdut finala, iar Adina Giura (56 kg) şi Valentina Ungureanu (65 kg) au urcat pe ultima treapta a podiumului de premiere.

Am încheiat şi ultima competiţie din acest an cu rezultate foarte bune. A fost un concurs foarte puternic, la care au luptat chiar şi 15 fete per categorie. Sunt multe cluburi care nu au luat medalii, în timp ce noi am avut 6 sportive în competiţie şi toate au urcat pe podiumul de premiere, fapt care ne-a dus pe primul loc în clasamentul general, la feminin. E normal să fiu bucuros”, a precizat antrenorul Marin Dobrescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica